Algemene Voorwaarden

Welkom bij FYI2000.com. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat u onze website bezoekt.

Informatie

FYI2000.com is een educatieve website over daghandel. We bieden informatie en educatieve materialen om bezoekers te helpen hun daghandelvaardigheden te verbeteren. We bieden echter geen beleggingsadvies en onze website is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies van een financieel adviseur.

Aansprakelijkheid

We streven ernaar om ervoor te zorgen dat de informatie op onze website accuraat en up-to-date is. We zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele fouten of omissies in de inhoud van onze website. Daarnaast zijn we niet aansprakelijk voor eventuele verliezen of schade die voortvloeien uit het gebruik van de informatie op onze website.

Links naar andere websites

Onze website kan links bevatten naar andere websites die niet door ons worden beheerd. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites of voor eventuele schade of verliezen die voortvloeien uit het gebruik van deze websites.

Intellectuele eigendom

Alle inhoud op onze website, inclusief tekst, afbeeldingen en andere materialen, is beschermd door intellectuele eigendomsrechten en is eigendom van FYI2000.com of haar licentiegevers. Het is niet toegestaan om deze inhoud te kopiëren, reproduceren, wijzigen of verspreiden zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

Wijzigingen in de voorwaarden

FYI2000.com behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om deze voorwaarden regelmatig te controleren om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Laatste update

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt op 20 april 2023.

Contact

Als u vragen heeft over onze Algemene Voorwaarden, neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website.

[X]